Zillion Productions vandaag

Agile werken is bij veel bedrijven een begrip geworden. Deze effectieve manier van werken zorgt ervoor dat projecten en processen sneller en effectiever kunnen worden uitgevoerd. Bovendien staan veel meer bedrijven open voor een dergelijke aanpak omdat zij al bekend zijn met deze aanpak. 

Zillion Productions is primair gefocused op het houden van Design Sprints 2.0. Dit zijn 4-daagse sessies waarbij de klant begeleid wordt in het proces om problematieken vast te stellen en tot oplossingen te komen.

Wij zijn gecertificeerd door Jake Knapp, de bedenker en ontwikkelaar van de Design Sprint en de Design Sprint 2.0. Hierdoor weten wij als geen ander hoe we jouw team het beste kunnen begeleiden met een Design Sprint. Bovendien zijn wij op de hoogte van iedere nieuwe ontwikkeling op het gebied van Design Sprints en kunnen wij deze direct toepassen zodat we het beste kunnen halen uit jouw sprint.

Zillion Productions heeft o.a.:

 • een 1:1 certificering door Jake Knabb en toegang tot de nieuwste methodes voor het faciliteren van succesvolle sprints;
 • meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Digitale Media en design;
 • technische kennis gecombineerd met gebruikerservaring;
 • een uitgebreid netwerk aan specialisten;
 • passie voor nieuwe manieren van werken;
 • een echte millennials mentaliteit.

Meer over Design Sprints 2.0 lezen...

Onze missie

Klanten inspireren en begeleiden bij het vinden van oplossingen op vragen en behoeften die belangrijk zijn bij het succesvol in de markt zetten van ideeën, producten en diensten. 

Onze visie

Het begeleiden van bedrijven bij het vaststellen van problematieken, het vinden van oplossingen en het implementeren van nieuwe ideeën. Hoe het begon 

Ieder bedrijf heeft zijn verhaal, dit is het onze. De naam zegt het al; Zillion staat voor een extreem groot aantal dingen of mensen.

Zillion Productions is in 2004 opgericht door Luca Savazzi, met als doel een creatief bedrijf te worden met een extreem aantal leuke projecten, opdrachten en oplossingen op het gebied van grafische vormgeving en digitale media. We zijn er trots op dat wij dankzij onze creativiteit, kwaliteit en resultaten hoog staan aangeschreven door onze klanten.

LucaSavazzi.jpg

Gecertificeerd Professional Scrum Master en Design Sprint Facilitator

DTP-freelancer-inhuren-800x800-B.jpg

Op Google scoren wij een 4.9 van de 5. 

Door direct in te spelen op de klantvraag en de creatieve insteek van ons bedrijf hebben wij nooit een ‘Nee’ hoeven verkopen. Dit  heeft ertoe geleid dat wij veel opdrachten uitvoeren op het gebied van:

 • Concept Creation
 • Grafische vormgeving/ DTP/ Barcodes;
 • Digitale Media (websites, Social Media);
 • Fotografie;
 • Audio- videoproducties;
 • Animaties;
 • Sponsor Walls.

Meer over digitale media en grafische vormgeving...

Check ook onze webshopPartner up

Jij wil jouw klanten toch ook zo goed mogelijk van dienst zijn en zeker weten dat je iets maakt waar zij blij mee zullen zijn? Het is belangrijk dat je de wensen van je klant kunt vertalen naar succesvolle resultaten. Alleen dán kun je spreken van 'een tevreden klant' en vergroot je de kans op mond-tot-mond-reklame, positieve reviews en terugkerende klanten.

Wij doen waar wij master in zijn, jij doet waar jij master in bent!

Misschien ontwikkel jij websites, apps of heb je andere verantwoordelijkheden als uitvoerend bedrijf of freelance ZZP'er.

 • Weet je zeker of je klant voldoende heeft nagedacht over dat wat jij moet maken?
 • Wil je risico's, lange ontwikkeltrajecten en teleurstellingen voorkomen?
 • Wil je de kans op succes vergroten met terugkerenden tevreden klanten?

Wij helpen jou en je klant(en) bij het vinden van een goede focus door Design Sprints met hen te houden. Ben je UI/UX Designer, Prototyper, dan is dit de ideale manier om vanaf het begin betrokken te zijn bij de wensen van je klant. 

Neem contact met ons op en laten we er samen een succes van maken.

Een hele kleine greep uit ons portfolio

".. wat een schot in de roos: snel, bereikbaar, creatief, denken in mogelijkheden en zeer deskundig! Binnen no time aangeleverd en zag er zeer professioneel uit. Sponsorwall, verwijzingen en andere zaken nodig om jouw bijeenkomst jouw look and feel te geven? Bel Zillion en het komt voor elkaar. Echt geweldig en nee, ik heb geen aandelen.:-). Coby - Openbaar Ministerie."

5 google stars.png

Top